Torta di Nocciole – BIO
Om nog even verder te gaan met de typische herfst-specialiteit van Piëmonte: de hazelnoten, stel ik jullie graag vandaag een nieuwe delicatesse voor: “la Torta di Nocciole” met BIO-label van Azienda Agricola Alta Langa
Deze hazelnoottaart is enkel tijdens de herfstmaanden verkrijgbaar in mijn huiskamerboetiek. Deze ware delicatesse is gemaakt zonder toevoegingen van bewaarmiddelen en is bovendien glutenvrij.
36% zuivere “Nocciola Piemonte IGP” is erin verwerkt. Azienda Agricola Alta Langa werkt enkel met de beste kwaliteit van hazelnoten en dat proef je uiteraard ook.
Ze is verkrijgbaar in 2 formaten: 300 gr en de kleine variant van 50gr. Voor deze heerlijke delicatesse betaal je 11€ voor de grote en 3€ voor de kleine taart. Hierbij een lekker kopje koffie of een glas Moscato d’Asti van Adriano Marco e Vittorio.
Buon appetito
Reageer via je Facebook-account
Je reactie is pas zichtbaar op Facebook als je "Ook op Facebook plaatsen" aanvinkt.