Nebbiolo druif
24 april 2017/Annick Boel-De Wilde

Oorsprong van de Nebbiolo wijn

De ‘koning’ van Piemonte, en dus de basis voor de Barolo’s en Barbaresco’s. De naam Nebbiolo zou afkomstig zijn van het Latijnse ‘Nebbia’, wat mist betekent. Mistbanken die in het najaar tijdens de oogst opstijgen uit de rivier Tanaro tussen de heuvels rond Alba. Het is de typische druif voor de regio van Piemonte.

Lees meer
Risotto met asperges
19 april 2017/Annick Boel-De Wilde

Risotto met groene asperges

Lekker lentegerecht: Risotto van Olio Desiderio met groene asperges van Wase Fruit Markt en Italiaanse ham van Klasseslagerij Boel. Daarbij een fles schitterende Roero Arneis DOCG ‘Santo Stefano‘ van Azienda Agricola Nizza Silvano met 14 maanden houtrijping. ?? mooi begin van de werkweek. Wil er iemand het receptje?

Lees meer
Tomaat Mozzarella Desiderio Olio Extravergine Di Oliva
23 maart 2017/Annick Boel-De Wilde

Eenvoudig & smaakvol!

Lekkere dingen moeten niet persé ingewikkeld zijn. Eenvoudig en smaakvol! Een goede olijfolie Extra Virgine van Olio Desiderio pimpt elk gerechtje naar een hoger niveau.

Lees meer
Kelderresten
1 februari 2017/Annick Boel-De Wilde

Kelderresten, op = op

Succes aan iedereen met Tournée Minerale, wij trakteren jullie alvast op Tournée Vinérale. Profiteer tijdens de maand februari van mooie kortingen op onze “kelderresten”. OP=OP. Voor de “niet-onthouders”: Bestel nu en geniet in februari met mate van een lekker wijntje. Voor de “volhouders”: Bestel nu en geniet in maart van je welverdiende wijn.

Lees meer
Torta 5 minuti
29 januari 2017/Annick Boel-De Wilde

Torta 5 minuti

Druk weekend en wil je toch een lekkere taart op tafel zetten?  5-minuten taart al geprobeerd? Snel en superlekker.

Lees meer