panettone
11 december 2017/Annick Boel-De Wilde

Panettone – Italiaans kerstgebak

Heb jij het traditionele Italiaanse kerstgebak bij uitstek, de panettone al besteld? Wees er dan snel bij want nu woensdag 13 december geef ik de volledige bestelling door aan onze Piemontese bakker (panificio).

Lees meer
Hertenkalffilet met pompoenpuree en Roero
20 november 2017/Annick Boel-De Wilde

Recept ideetje voor de feestdagen

Met dit koud regenweer zijn we ons al volop aan het voorbereiden voor een lekker Kerst of Eindejaarsmenu. Afgelopen weekend heb ik een super eenvoudig, maar overheerlijk hoofdgerecht gemaakt. Niet veel werk aan en ik ben ervan overtuigd dat je hiermee zal scoren… Hertenkalffilet – wildsaus op basis van funghi porcini en truffel – pompoenpuree

Lees meer
penne selder ricotta hazelnoot
4 oktober 2017/Annick Boel-De Wilde

Herfstig Pastagerecht

Nu het weer écht wel herfstig aan het worden is, had ik deze week enorm veel zin om een lekker, maar super eenvoudig herfstig pastagerecht te maken. Bovendien had ik geen tijd om nog veel boodschappen te doen en wou toch iets lekker op tafel zetten.

Lees meer
Torta di Nocciole Alta Langa Azienda Agricola
4 oktober 2017/Annick Boel-De Wilde

Torta di Nocciole – BIO

Om nog even verder te gaan met de typische herfst-specialiteit van Piëmonte: de hazelnoten, stel ik jullie graag vandaag een nieuwe delicatesse voor: “la Torta di Nocciole” met BIO-label van Azienda Agricola Alta Langa

Lees meer
crema di nocciole IGP Desiderio
2 oktober 2017/Annick Boel-De Wilde

Crema Nocciola IGP

Oktober, nieuwe maand, en de herfst doet ook stilaan zijn intrede. Vandaar dat ik deze week graag elke dag een “herfstige” delicatesse in de picture plaats.

Lees meer